Over The Point

u bent in goede handen

drs. Bas Aarts is sinoloog, acupuncturist, tuina specialist en beoefenaar van Taijiquan en Qigong bij de School van de Kraanvogel. Van kleins af aan was hij gefascineerd door de Chinese cultuur, met name haar traditionele krijgskunst en geneeswijzen.

Gedurende zijn studie Sinologie in Leiden heeft hij 3 jaar in Beijing gezeten voor een acupunctuur opleiding aan de Beijing Zhongyi Yao Daxue.

Zijn afstudeerscriptie voor Leiden ging over Chrono acupunctuur dat leidde tot een uitnodiging als gastspreker op het 11e International Congress of the History of East Asian Science door dr. Paul U. Unschuld.

Hij heeft verder gewerkt bij Shenzhou in Amsterdam, hier leerde hij dr. Shi Baoshun, de Tuina specialist die hem heeft opgeleid kennen. Naast de rechtstreekse kennis overdracht in het Chinees kon hij alles direct in de praktijk toepassen. In 2010 heeft hij in Leiden en Venlo Aarts Acupunctuur opgericht. Sinds 2007 is hij lid van NVTCG ZHONG. The Point Rotterdam zag het licht in 2018.

Bas voelt zich gezegend dat hij dr. Tan’s Balance Method nog heeft mogen leren van de meester zelf. Dit heeft zijn begrip van acupunctuur volledig veranderd. Daarnaast blijft hij zichzelf verbeteren door in Hamburg les te volgen bij Andrew Nugent Head.

Als vertaler mocht hij meerdere workshops vertalen voor zeer goed getrainde mensen. Al deze ervaringen worden bij elkaar gebracht in één brandpunt in de praktijk: The Point in Rotterdam.

 

 

Volg mij op Social Media:

Sinologie

Universiteit Leiden hier is de basis gelegd met het eigen maken van de Chinese Taal en cultuurgoed

Acupunctuur opleiding

deze is gevolgd in Beijing en afgerond met een stage van 6 maanden in het ziekenhuis op de poli Acupunctuur

Tuina

Deze bestond uit traditionele kennis mbt hoe te oefenen en meteen volumes draaien om dit eigen te maken.

Hoe klanten mij ervaren

Neuropathie in beide benen hield me binnen. Na 100m lopen moest ik rusten en ik kon mijn eigen gras niet meer maaien. Na enkele acupunctuur sessies was de pijn niet alleen minder maar ik voelde me ook veel fitter. Ik kon mijn gras weer maaien zonder tussenpozen. Ik raad iedereen aan gewoon bij Bas langs te gaan en te ervaren wat het met je doet

Peter

gepensioneerd

Wil jij samen met mij werken aan een oplossing voor jou?

maak dan nu een afspraak