fysieke en mentale pijn hebben je lang genoeg gekweld

Iedere dag een strijd?

Speelt pijn de centrale rol in je leven en moet je iedere dag knokken?

Zie je geen uitweg meer?

Is je verteld dat je maar met je klacht moet leren leven?

Weet je je geen houding meer te geven?

Zitten, staan of liggen ongeacht welke houding altijd pijn.

Je leven weer oppakken zonder gevangene te zijn van je eigen lijf

Gewoon weer lekker sporten of met de (klein)kinderen spelen zonder pijn. Een beter humeur omdat je beter slaapt en overdag pijnvrij bent. Geniet weer van het Leven en neem je lot weer in eigen handen. Zo gauw je lichaam heeft ervaren dat de pijn weg kan, kun jij zelf ook je perspectief veranderen en zie je dat ‘hier moet je maar mee leren leven‘ een opmerking is die niks met geneeskunst te maken heeft. Het geeft alleen de beperking aan van de training van de persoon die dit uitspreekt.

“Mensen met pijn doen andere mensen pijn. Doorbreek dit patroon.”

Weg met de pijn

Acupunctuur en Tuina zijn beide extreem geschikt om pijn te verlichten

dr. Tan’s Balance Method staat zelfs binnen de acupunctuur bekend om haar extreem snelle resultaten bij pijnklachten. Ik heb nog het geluk gehad om door hemzelf geschoold te zijn. Op Tuina gebied geldt dat ik daar ook gezegend ben geweest om van de Tuina authoriteit in Nederland, dhr. Shi Baoshun, traditioneel onderricht heb mogen ontvangen. Tuina heeft ook een groot scala van manipulaties voor gewrichten. Bij depressies zet Tuina ook een hoop in beweging.

Stap uit de survival modus naar een Leven van overvloed.

Z

nooit meer hoofdpijn

Niet meer in bed liggen met hoofdpijn maar gewoon mee uit gaan met je vrienden en familie

Z

geen stijve spieren

geen last meer van nek-, rug- en schouderklachten of stramme hamstrings en kuiten

Z

weer zin in iedere dag

lekker slapen en niet wakker worden van de pijn, geeft je weer de energie om lekker de dag te beginnen

Ervaringen met onze diensten

I think that Bas really knows what he is doing (I have issues on my shoulder). He really always makes my shoulder feel better. Not only is he an excellent therapeutic, but he also has the right attitude. I feel confident that he will help me to improve the situation on my shoulder in the very near future.

Jacqueline

Really strong massage -thank you
If I only could give a five star rating, I would give all five stars

Caroline

self employed

Je lijf wil zelf de balans herstellen wij faciliteren dat.

Bij fysieke pijn zul je merken dat deze verdwijnt gedurende de acupunctuur behandeling. De volgende behandeling wil je doen voordat de pijn terug is op het niveau van voor de vorige behandeling. Op deze manier merk je dat de tijd zonder pijn steeds langer wordt en de intensiteit van de pijn steeds lager. Bij Tuina beginnen we met 1x per week bij klachten waarna de tijd tussen de behandelingen ook steeds langer wordt. Preventieve Tuina is 1x per 4-6 weken aan te raden.

Ben je klaar om je pijn gedag te zeggen?

samen kunnen we dit verwezenlijken

Veelgestelde vragen

Is er vergoeding door de zorgverzekering?
kijk in uw aanvullende polis wat de vergoeding is voor acupunctuur, dit wisselt per verzekeraar.
Welke behandeling past het beste bij mij?

in principe kan iedere discipline toegepast worden.

wij zullen wel altijd adviseren, naar gelang de klachten, welke behandeling wij denken dat het beste aansluit. Maar uiteindelijk beslist u zelf. Iemand met vreselijke naaldenangst gaan we niet prikken.

Worden mijn klachten eerst erger?
U kunt een beurs gevoel ervaren na de Tuina maar dit mag niet langer dan twee dagen duren net als een spierpijn. Mocht dit zo zijn drink dan meer water en breng het ter sprake bij u volgende afspraak.

Ervaringen met onze diensten

Na veel fysio en manuele therapie kwam ik uiteindelijk bij Bas uit die zei dat mijn klachten veroorzaakt werden door mijn SI-gewricht. Na eerst het gebied los gemasseerd te hebben, deed hij daarna een manipulatie en liet me een week later terugkomen voor een onderhoudsbeurt. Sindsdien heb ik  nergens meer last van.

Juul 40 jaar

manager

Toen ik te horen kreeg dat de enige oplossing voor mijn prolaps een operatie was, heb ik dit nog even afgehouden en ben ik verder gaan kijken. Bas heeft mij met kruiden behandeld en het resultaat kan ik niet geloven. Zelfs de chirurg zei dat zoals de situatie nu was hij niet eens overwoog om te opereren.

Janneke 60 jaar

conservator

Wuif je pijn dus maar gedag

wij staan klaar om hierbij te helpen